Maxime

Maxime
Specialiteit: 
Acro(batiek) Yoga voor ouder & kind
"Mijn naam is Maxime. Ik woon samen met mijn gezin in Groningen. Na mijn pedagogiek opleiding en jarenlang lesgeven als circusdocent heb ik een yoga opleiding in India gedaan. In eerste instantie om meer tot mijzelf te komen, maar gezien mijn lesgeef-ervaring kon ik na de opleiding niet wachten tot ik aan de slag kon. Terug in Nederland werd ik echter zwanger en heb ik me gefocust op mijn eigen gezondheid. Door veel yoga te doen tijdens mijn zwangerschap heb ik ervaren hoe en wat er allemaal mogelijk is in yoga met een baby in je buik. 

De kinderyoga die ik geef is een combinatie van het spel en plezier van circus en de kracht en soepelheid van yoga. Het mooie is dat kinderen zo op jonge leeftijd al leren luisteren naar hun lichaam en aan kunnen voelen wat wel en niet goed is voor hen. In de drukte van tegenwoordig is het extra belangrijk om de rust in jezelf te vinden. Door dit op een speelse manier te doen motiveert dit kinderen om dit ook toe te passen in hun dagelijkse leven.
Bij de kleuterles staat muziek, dans, en plezier centraal. Waar bij de les voor de oudere kinderen de focus meer ligt op het lichamelijke besef.