Natascha

Natascha
Specialiteit: 
Kinderyoga

 Hallo, 

Mijn interesse voor oosterse religies, zorgde ervoor dat ik in aanraking kwam met yoga. Tijdens mijn studie religiewetenschappen aan de RuG, ben ik zelf yoga gaan beoefenen. Behalve rust en ontspanning, bracht yoga mij ook lenigheid en kracht.

Mijn enthousiasme over yoga werd steeds groter en inmiddels deel ik dit ook met mijn twee dochters. Samen met hen sta ik graag op de mat om allerlei yoga-avonturen te beleven.  Een glimlach verschijnt dan op onze gezichten. Dit heeft ertoe geleid dat ik momenteel de opleiding tot kinderyogadocent volg aan de Jip en Jan Academie van Helen Purperhart.

 

Plezier staat in mijn lessen voorop. Ik wil kinderen een veilige plek bieden waar zij zich op speelse wijze kunnen bewegen en ontspannen. In iedere les staat een thema centraal en zijn er terugkerende elementen zoals yogahoudingen in de vorm van dieren en de natuur, massage, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. Ook een creatieve oefening zoals het tekenen van een mandala kan onderdeel uitmaken van de les. Kinderyoga is niet prestatiegericht. Ieder kind mag zichzelf zijn. Graag nodig ik je uit om mee te gaan op avontuur.

 

Namaste, Natascha